0

В този раздел ще намерите често задавани въпроси. Ако вашите въпроси не са изброени или не сте удовлетворени от отговора, моля не се колебайте да се свържете с нас

Въпроси за избелващия гел на Smile Spa

 • Какви са съставките?

  Състав  на 10 ml спринцовка гел на избелване на Smile Spa: Глицерин, натриев хидрогенкарбонат, полиакрилова киселина, ксилитол, прах от Chondrus crispus, сорбитол, ментово масло, екстракт от алое вера, сусамово масло от червена боровинка, екстракт от лайка, кокосов бетаин

 • Дали избелващият гел съдържа водороден пероксид? /Водороден пероксид (прекис, H2O2), познат още под названието перхидрол/.

  Не! Избелващият гел на Smile Spa не съдържа водороден прекис. Той е чисто козметично средство и е безопасен за вашите венци и зъбен емайл.  (ДИРЕКТИВА 2011/84 / ЕС НА СЪВЕТА от 20 септември 2011 година).

  Това е напълно безвредна и чисто козметично процедура.

 • Защо гелът е в спринцовки?

  Спринцовката се използва за точно дозиране. Спринцовката съдържа достатъчно Smile Spa избелващ гел за 2 приложения. За едно прилагане, 2,5 ml. гел трябва да се поставят в предната част на зъбната шина и 2,5 ml. гел на задната. Спринцовка съдържа 10 мл. избелващ гел, за общо 2 приложения.

 • Smile Spa избелващият гел приложим ли е за вегани, органичен ли е, и не е ли тестван на животни?

  Да! Всички тези теми са важни за нас. Продуктът не е тестван на животни. Съставките на избелващия гел Smile Spa са чисти и вегански. За опазване на околната среда всички части могат да бъдат поръчани от нас.

Често задавани въпроси за ActiveCoco

 • Наистина ли работи?

  Да! Макар че звучи като магия, това е наука. Активният въглен е един от най-невероятните продукти на тази планета. Благодарение на своята текстура има способността да абсорбира и ефективно да отстранява пожълтяване и петна от кафе, чай, къри, тютюн,червено вино и много повече – прави го незабавно! И това не е всичко. ActiveCoco детоксикира  устата и укрепва орални флора, за свеж дъх, който трае дълго.

 • Какво точно е ActiveCoco?

  ActiveCoco е активиран въглерод (наричан още активен въглен) от кокосова обвивка. 100% органичен продукт. Искаме да Ви предложим една безвредна, свободна от химикали и естествена алтернатива за избелване на зъбите. Активния въглен също така хваща токсините в устата ви. Нашите съставки са прости, естествени, изпитани и тествани!

 • Какви съставки използвате?

  100% активен въглен на прах от кокосова обвивка. Това е, това е всичко. Нашата тайна е в специалния размер на частиците на праха и високата повърхностна площ на нашия активен въглен.

 • Могат ли бременни жени и кърмещи майки да използват продукта?

  Да! Това е напълно безопасно. Между другото, поздравления!

 • Каква е RDA стойността /абразивен ефект/ на ActiveCoco?

  RDA стойността на ActiveCoco (абразивен ефект) е 70. Средна стойност, която споделяме с много пасти за зъби на пазара. ActiveCoco е абсолютно безопасен за вашите зъби.

 • Каква е разликата между ActiveCoco и другите пасти за зъби с активен въглен?

  ActiveCoco е чист и ненаситен активен въглен. Нашият продукт започва да реагира само когато докосне зъбите. Други пасти за зъби с активен въглен съдържат  наситени въглероди и  ненужни химикали и съставки. Active Coco започва да работи, когато се постави върху четката за зъби, затова е по-добра от всяка „черна паста за зъби“.

 • ActiveCoco приложима ли е за вегани, органична ли е, и не е тествана на животни?

  Да, да и да! Всички тези теми са важни за нас. Продуктът не е тестван на животни. Пастата е органична и веганска (защото е направена от кокосова черупка).

Въпроси за избелващото устройството Blue LED

 • Не мога да отворя устройството?

  Моля, проверете дали пластмасовата защитна капачка на батерията е била отстранена преди първата употреба и батерията е инсталирана правилно. Ще откриете капака на отделението за батериите в долната част на устройството. За устройството за избелване можете да използвате 9-волтова(E-Block)  батерия, налична на пазара.

 • Защо устройството вибрира?

  Технологията на вибрациите гарантира, че избелващият гел Smile spa се разпределя равномерно върху зъбите ви. Вибрациите имат приятен страничен ефект –  лек масаж върху венците, което прави процедурата приятна. Това ни прави различни от много други производители и осигурява най-добри резултати.

 • Имам ли гаранция за устройството?

  Да, имате 2 години гаранция за устройството. В случай на проблеми, моля, свържете се с нашата поддръжка на  sales@beautysmile.bg  с данни за вашата покупка.

 • Устройството винаги се изключва след 10 минути?

  Да, това е умишлено. Уредът за избелване Blue LED прекъсва на всеки 10 минути. По време на третирането можете просто да натиснете зеления бутон за захранване в средата и устройството да продължи да работи. Също така ще знаете точно кога е завършил процеса.

  Забележка! 

  Ако батерията е изтощена е възможно спиране на устройството по-често. В този случай е добре да засечете 30 мин. със стартиране на устройството.

  Сменете батерията!

 • Бих искал нова шина за уста, къде мога да я получа?

  Винаги можете да поръчате нов накрайник /шина за уста/  в нашия онлайн магазин. Това също е идеално за партньора ви, тъй като можете да използвате уреда заедно и трябва само да смените накрайника. Препоръчваме да сменяте шината за уста на всеки 3 месеца.

Начин на ползване на ActiveCoco

 • Как да използвам ActiveCoco?

  Това е лесно. Докоснете влажна четка за зъби в прахообразната паста ActiveCoco и си измийте зъбите, както обикновено, сутрин или вечер. Най-добри резултати се постигат, ако изчакате 3 до 5 минути преди изплакване, за да оставите АctiveCoco да работи.

 • Колко често мога да използвам ActiveCoco?

  Първоначално можете да я използвате 1 път на ден, сутрин или вечер в продължение на 7 до 14 дни. След това можете да я използвате вечер 2 до 3 пъти седмично. Въпреки че е абсолютно безопасно да използвате ActiveCoco ежедневно, препоръчваме Ви да почиствате зъбите поне веднъж дневно с паста за зъби, съдържаща флуорид.

 • Мога ли да използвам ActiveCoco като заместител или в комбинация с обикновената паста за зъби?

  Въпреки, че е абсолютно безопасно да използвате ActiveCoco ежедневно, препоръчваме Ви да почиствате зъбите поне веднъж дневно с паста за зъби, съдържаща флуорид. Известно е, че намаляването на разпространението на зъбен кариес може да се дължи основно на широкото използване на паста за зъби, съдържащи флуорид.

 • Имам някакви остатъци в устата, след като измия зъбите си с ActiveCoco?

  Преди всичко, остатъците са напълно нормални и безвредни. Изплакнете обилно и внимателно измийте с чиста четка за зъби и малко паста за зъби, за да се отървете от остатъците.

 • Колко може да се използва пастата в кутийката ActiveCoco?

  Една кутийка ActiveCoco е достатъчна за около 120 измивания.

 • Някакви съвети за мръсотията в моята мивка?

  Някои клиенти предпочитат използването на ActiveCoco под душа. Знайте, че може да нацапа, но „красотата не знае петна“. Просто запомнете, че прахът може да остави остатъци върху дрехите и текстила. Дръжте го на място, недостъпно за децата, защото, ако ги оставите да играят с него, ще ни намразите.

Система за домашно избелване на зъбите

 • Как да използвам комплекта за домашно избелване?

  Можете да прочетете инструкциите стъпка по стъпка.

 • Избелващият Гел свърши след 2 процедури. Къде мога да намеря за допълнителни процедури?

  В стартиращия комплект на Система за избелване на зъби има гел само за 2 процедури. Можете да намерите избелващия гел в нашия уеб магазин, както и при нашите дилъри. Спринцовка, пълна с 10 ml избелващ гел Smile Spa, е достатъчна за 2 приложения. Всички необходими части за системата за избелване на зъби могат да бъдат поръчани от нас.

 • Препоръчва ли се оралната хигиена?

  Да, препоръчваме да се направи независимо професионално почистване на зъбния камък и устната кухина при вашия зъболекар преди първото приложение.

 • Какви периоди на избелване се препоръчват?

  Когато се използва за първи път, трябва да се направят поне две процедури по 30 минути. Повторете тази процедура след 48 часа, за да достигнете максималния резултат. Препоръчваме редовно използване от 2 до максимум 4 пъти месечно.

 • Избелването безболезнено ли е?

  Да, процедурата по избелване е напълно безболезнена и безопасна за зъбите и зъбния емайл.

 • Защо да спазвам "бяла диета" след прилагане?

  „Бялата диета“ означава, че след избелването не се консумират оцветяващи храни (като кола, кафе, червено вино, къри, спанак, цвекло и т.н.). Препоръчваме питейна вода и леки тестени ястия, плодове и зеленчуци за следващите 48 часа. Това предотвратява оцветяването на зъбите.

 • Какво ще стане, ако преглътна гела?

  По принцип трябва да внимавате да не поглъщате гела. Ако все пак се случи, не се очакват проблеми и вредни ефекти.