0

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Общите условия уреждат взаимоотношенията между Търговецът и Потребителите които използват уеб сайта и Е-магазин на http://beautysmile.bg/ . С използването на сайта за поръчка на стоки Вие приемате и сте съгласни с описаните по-долу Общи условия.

1 . Общо приложение

Нашият он-лайн магазин е насочен предимно към частни клиенти. Що се отнася до професионалистите, те могат да се свържат с нас по електронната ни поща (виж контакт) или чрез формата за контакт на сайта.

2 . Сключване на договор

Договорът се сключва в момента на потвърждение на поръчката за закупуване от сайта.

3 . Цена

Всички цени, посочени на сайта, са в лева с ДДС.

4 . Плащане

Заплащането на поръчаната стока се извърша по два начина, като независимо от избрания начин на плащане сумата е една и съща и не се начисляват допълнителни такси за обработка на плащането.

–  „Наложен платеж” – плащане в брой на куриера при доставката;

–  „Директен банков превод“ – в полза на  Моник 05 ЕООД и по банкова сметка и данни, които ще получите в имейла за потвърждение на поръчката Ви.

5 . Доставка

Закупените продукти се доставят до клиента от куриер на Speedy или Еконт. Поръчките се изпращат възможно най-бързо. Доставките се извършват обикновено на 2-рия работен ден след изпращане на пратката (неделя и официалните празници са изключени).

Прехвърлянето на рисковете и печалбите на клиента се извършва веднага след като закупената стока се предаде от Моник 05 ЕООД на Speedy или Еконт.

Ако Купувачът не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на Спиди или Еконт да получи в срок стоката, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и Купувачът може да дължи неустойки за направени транспортни и други разходи.

За повече информация относно услугите на Speedy и Еконт :

www.speedy.bg

http://www.econt.com

Повреди при транспортирането трябва да бъдат незабавно съобщени на служителите на  куриерската служба.

Обстоятелства, които не зависят от  Моник 05 ЕООД, и пречат или възпрепятстват производството на стоки или доставката, като форсмажорни обстоятелства, война, работнически вълнения, бунтове, административни мерки, недостиг на енергия и суровини, както и липса на доставки от нашите доставчици поради посочените по-горе причини, освобождава Моник 05 ЕООД от задължението за доставка за продължителността на тези обстоятелства. Превишаване на времето за доставка по тези мотиви не дава право на клиента да се откаже от договора, да откаже доставката и/или да предяви иск за щети.

6 . Връщане на закупена стока

След доставка до клиента на закупената от него стока, ние предоставяме право на необосновано връщане в 7 дневен срок на стоката. По време на този период, купувачът може да ни върне стоката, непокътната в оригиналната ù опаковка,  с не нарушен търговски вид, за собствена сметка. Стойността на стоката ще бъде възстановена след това. Нестандартни продукти и специално производство не могат да бъдат върнати.

7 . Дефекти и отговорност

Дефекти и/или скрити дефекти, трябва да бъдат съобщени в рамките на една седмица след откриването им. В нарушение на договорните задължения от Моник 05 ЕООД и нашите партньори, отговорността е ограничена до умишлено или при крайна небрежност причинени щети.

Всяка отговорност за индиректни щети, по-специално пропуснати ползи, е изключена.

8 . Разни

Личните данни се използват само за да се осигури доставката на поръчките и като доказателство за покупка. Те не се предоставят на трети страни (с изключение на Speedy или Еконт) или използват за рекламна цел. Сигурността на данните, използвани за извършване на плащания през интернет е гарантирана от различни системи за сигурност. Въпреки това, Моник 05 ЕООД не носи никаква отговорност за сигурността на данните по време на предаването им по интернет, или неоторизиран достъп до данните от страна на трето лице.

Ако някой член от настоящите общи условия за продажба трябва да бъде обявен за невалиден, то  валидността на другите членове остава непокътната. Страните се договарят да заменят невалидния член с валиден такъв, който е най-близък до невалидния член.

Изключителната юрисдикция за всеки спор е българското законодателство.